Fertoods Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Jako że na gunfire jest BlackFriday zamierzam się do kupna CM032A ale też ze względu na to, że jest to skrócona wersja m14 będę chciał do niej zakupić tłumik. Dlatego mam do was prośbę, gdziemogę znaleźć tłumiki kompatybilne z tym modelem, i czy są dostępne w Polsce. Zależy mi teraz na odpowiedzi gdyż krótsza wersja jest dla mnie wygodniejsza , a w razie czego mógłbym do niej podpiąć tłumik. Jeżeli są one słbo dostępne wtedy raczej zakupiłbym bym tą dłuższą wersję. Liczę na wasza pomoc i pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Gwint zewnętrzny to zwykły 14mm. Każdy tłumik pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 A w razie czego mógłbyś mi powiedzieć jakie tłumiki są specjalnie zrobione pod m14? Czy to nie ma większego znaczenia... Chodzi m o to aby pasowały do samej repliki pod względem takim jakie są używane dzisiaj... sam niestety nie mogę znaleźć takich informacji... (a jak już na to nie patrzeć, to jaki najlepiej by wyglądał w połączeniu z tą repliką) :) Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Na gunfire masz promocję tłumików. Wybierz taki, który będzie Tobie się podobał :) Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 A wie ktoś jaki jest gwint w tej replice? Prawoskrętny czy lewo? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 lewy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts