Michi18 Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Witam Przymierzam się do zakupu mp5k. Chce jej używać jako broni bocznej, więc samo zawieszenie jednopunktowe nie wystarczy, wiecie może gdzie kupić kabure do niej, lub co może ją zastąpić, ewentualnie z czego i jak ją uszyć? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 A w którym miejscu chcesz przenosić? Jeśli na kamizelce, to wystarczą ze 2-3 troki + jednopunkt :) Quote Link to post Share on other sites
Michi18 Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 pewnie sobie kupie jakiś pas molle, bo mam aav fsbe i już mam całe zajęte Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Jednopunkt + weapons catch? ;) Miałem NFMowski, MP5K pasował idealnie :) Quote Link to post Share on other sites
Michi18 Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 a z tymi trokami jak coś, jak to zrobić? bo oglądam te weapon catche i nie dam 100zł na takie coś Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 WC kupisz taniej, szukaj używek albo okazji ;) Ewentualnie możesz sam popracować nad czymś podobnym, obejrzyj jak to wygląda, wybierz się do OBI/Castoramy/Praktikera i spróbuj dobrać elementy, z których coś sobie dosztukujesz ;) Troki - wg. pomysłu, pistolet maszynowy dajesz pionowo, trokami łapiesz np. za chwyt pistoletowy i osłonę spustu, drugi łapie rączkę przednią. Nie umiem ci tego opisać, w każdym razie przeplatasz PMkę i MOLLE trokami :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts