Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam,

Mam problem z Berettą firmy HFC kupioną wieki temu na specshopie.

Problem mam taki, że w momencie napełnienia magazynka i wsunięcia go do repliki, naciskam spust i nic. Replika strzela tak, jakby była bez magazynka. Od czasu do czasu jest jeden wystrzał.

Podejrzewam, że jest to wina tego "cycka" który naciska cycka w magazynku.

Możecie poradzic, gdzie coś takiego kupić (jak to to), jak to się nazywa i ewentualnie może ktoś ma coś takiego do oddania \ odsprzedania ze starej uszkodzonej repliki.

Pozdrawiam.

Witam,

Mam problem z Berettą firmy HFC kupioną wieki temu na specshopie.

Problem mam taki, że w momencie napełnienia magazynka i wsunięcia go do repliki, naciskam spust i nic. Replika strzela tak, jakby była bez magazynka. Od czasu do czasu jest jeden wystrzał.

Podejrzewam, że jest to wina tego "cycka" który naciska cycka w magazynku.

Możecie poradzic, gdzie coś takiego kupić (jak to to), jak to się nazywa i ewentualnie może ktoś ma coś takiego do oddania \ odsprzedania ze starej uszkodzonej repliki.

Pozdrawiam.

Jak bede zamawiał części to moge ci też kupić, nazywa sie to firing pin/valve knocker i chyba żadna firma do upgreadowania tego nie produkuje... ale wiem gdzie kupić zastępczy z stali, przynajmniej tak wg opisu.

Jakbyś był zainteresowany to PW.