Stilgar Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam, mam do Was pytanie, czy ktoś wie co to za nakolanniki, jakiej firmy lub cokolwiek na ich temat? Dostałem je od brata, lecz on zapomniał jaka to firma, a chciałbym się dowiedzieć co to jest. Za każdą podpowiedź dziękuję. Za jakość zdjęć przepraszam. :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 To raczej nagolenniki ;) Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 No właśnie brakowało mi tego słowa :icon_wink: Teraz raczej już znajdę co to jest edit: Niestety temat nadal otwarty, przeszukałem mnóstwo stron, ani 1 para nagolenników nie przypominała moich :icon_biggrin: Czy ktoś wie co to mogą być za nagolennik? (może jest jakiś rodzaj czy coś) Teraz naprawdę każda podpowiedź się przyda :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Tego jest tyle, że ciężko ci tak będzie szukać. Po co ci informacja kto to produkuje? ;) Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 Szczerze mówiąc spodobały mi się i chciałbym zdobyć również do nich nałokietniki ;) Ale dobra temat do zamknięcia, poszuka się to się może znajdzie bo tego jest masa :) Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts