bucz12 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam. Jakie części należało by wymienić żeby mieć tą batkę http://gunfire.pl/product-pol-1152199164-Akumulator-Redox-LiPo-2400-mAh-14-8V-20C-scalony-.html ? Quote Link to post Share on other sites
lordmatiz Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) Jeśli masz stocka, to kable na niskooporowe.. no i silniczek na taki, który Ci się nie zjara przy tak wysokim woltażu. //EDIT// Kable oczywiście z odpowiednim konektorem. Jeśli nie masz - to dochodzi Ci jeszcze ładowarka mikroprocesorowa (polecam iMax B6 - mam i sprawuje się dobrze). Duży woltaż pewnie zwiększy Ci rof, więc warto zainwestować w wytłumiony zestaw głowic tłoka i cylindra, które trochę zniwelują drgania i przedłużą życie GB :) Edited December 1, 2012 by lordmatiz Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) Sądzę że 14v batki potrafiłoby zmielić większość gerów stokowych . I przyznam się że nie widziałem jeszcze takowej w replice. !!,1V w zupełności wystarczy. Naparwdę nie ma co się na wyższe woltarze silić. Szkoda kasy i szkoda repliki. A że tak edytując zapytam : w co chcesz ten aku włożyć? Edited December 1, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Arend chciał powiedzieć 11.1v. Tak w ogóle radziłbym Ci wstawić lipo 7.4 (chyba że masz świniaka).Mam takie w swojej M16 KWA i sprawuje się dobrze,reakcja na spust rewelacyjna,rof też niczego sobie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts