Monster1270 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Siema. Właśnie przyszła paczką z moimi pmagami. Miałem już ich kilaka, i naprawdę dobrze się sprawują, dlatego dokupiłem jeszcze 3 sztuki. Pierwsze dwa magi, wszystko ok, ładnie podają, niestety trzeci już nie działał tak płynnie. Naładowałem go kulkami, włożyłem do repliki, i nic. Potem zauważyłem że sprężyna się zablokowała. Postukałem, wyjąłem kulki, i nic sprężyna nadal zacięta. Rozłożyłem całego maga, i wszystko wygląda ok, tylko jak złoże wszystko i napełnię 5 kulkami jest ok, potem jak już więcej kulek właduje to sprężyna znowu się zacina. Co mam robić ? Jakieś rady ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Nasmaruj , dalikatnie wytrzyj . Sprawdz czy prowadnice kulek nie mają zadziorów / nadlewek plastiku . Sprawdz czy sprężyna chodzi płynnie . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts