Rammstein PL Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Witam. Jestem zainteresowany kupnem repliki SCARA-H produkcji BOYI, przeczytałem wiele termatów o tym lecz żaden nie dał mi sadysfakcjonującej odpowiedzi chodzi o to: -Czy magazynki hi cap od boyi można jescze dostać w Polsce? -Jeżeli nie to czy to prawda że pasują magi od SR25? -Oraz to czy będa wchodzić magi (mogą być te z kompozytu) od ARESa? -Jeżeli trzeba je dopasować to chciałbym się dowiedzieć jak. Z góry dziękuje za odpwiedź. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Magi od Aresa nie pasują. Dopasowywanie też nic nie pomaga. Od sr25 również nie są kompatybilne. Jedyne magi pasujące to od VFC. Co do dostępności - napisz do zbrojowni kiedy spodziewają się dostawy. Quote Link to post Share on other sites
Rammstein PL Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
daxter Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Witam Trochę odgrzeja temat. Posiadam scara H od dboys i za namową użytkownika z forum kupiłem magazynek aresa http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_201_469&products_id=6787&name=ARES_-_Magazynek_Low-Cap_-_SCAR-H_-_74 Magazynek wymagał co prawda dopasowania do gniazda, ale teraz podaje kulki. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Mogłbyś wrzucić foto zmodyfikowanego maga? Dokładne info dlia potomnosti :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
daxter Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) U mnie dopasowanie magazynka polegało na: - zeszlifowaniu boków magazynka papierem ściernym, ponieważ był za troszkę za szeroki, - wycięcia otworu na zatrzask magazynka; użyłem do tego małej wiertarki modelarskiej, - ścięcie tego dziubka z tyłu magazynku - doklejeniu klocka lego z tyłu magazynka aby siedział sztywno Efekt może nie jest najpiękniejszy, ale można to jeszcze poprawić. Poza tym nie przeszkadza mi, a działa :icon_biggrin: Edited December 31, 2012 by daxter Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts