Rybowsky Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Witam Posiadam replikę CM 040 i chciałbym w przyszłości kupić kopię EoTecha 552 i do tego jakiś magnifier. I tu rodzi się moje pytanie. Czy na takim montażu bocznym* zmieszczę taki zestaw? Jeśli nie to moglibyście polecić coś innego? *Link do przykładowego montażu: http://militarialodz...azowa do AK.jpg (zdjęcie znalezione w sieci) Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Używam takiego montażu razem kolimatorem ZOS 1x40 który pasuje jak ulał. Jednakże montaż ten uniemożliwia złożenie kolby(co jest oczywiste). Co do wytrzymałości,przeżył on parę upadków i uderzeń i jak narazie to nie widać żadnych uszkodzeń/ pęknięć. Jak będą problemy z długością to teoretycznie można wymienić szynę na dłuższą dzięki gwintom na śruby(szyna nie jest przymocowana na stałe) Edited December 17, 2012 by Tiloren Quote Link to post Share on other sites
Rybowsky Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 Dzięki za odpowiedź :icon_razz:. Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 W moim przypadku był to montaż od cymy z azteko.pl-widziałem parę innych tak samo wyglądających risów więc nie wiem czy można na nich też wymienić szynę jak w moim. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts