Winiacz Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Jakiś czas temu był taki temat, lecz zniknął gdzieś podczas reorganizacji forum. Żeby nie było że z niczym piszę, to mam sposób od siebie. http://allegro.pl/pi...2843085202.html Taki oto wynalazek ("replika" do wywalenia) w połączeniu z nowym gwintem (dobrany z "zaślepki" od MP5) Całkiem elegancko wzmacnia odgłos strzału, jednocześnie obniżając jego ton. Jeśli komuś nie pasuje plastikowy wygląd, to puszka farby DenBraven czarny mat, i po malowaniu ładniejszy niż połowa chinoli ze sklepu. Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Madbull coś takiego popełnił. Na dodatek jest uniwersalny - możesz "podgłaśniać" lub "wyciszać" replikę. Wystarczy wypić dwa napoje gazowane :icon_biggrin: PS. Zgodnie z twoją radą można też malować :D http://youtu.be/9A4Bn3kpG1Y Edited December 18, 2012 by PitBear Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Tłumik płomienia Noveske też fajnie wzmacniał u mnie dźwięk. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Niemniej mój sposób jak tłumik wygląda... Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Element chyba zaczął kopiować produkty MB. Czy one też mają te membrany? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Podaj proszę link. Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Jeśli są zainteresowani , to mogę wysłać zdjęcia Elementa, kupionego ok 1,5 roku temu. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 myślałem, że noise makera skopiował... noveske kopia jest na rynku praktycznie tak samo długo jak madbull. Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Używałem urządzenia wylotowego firmy DeepFire robiło mocny hałas w pomieszczeniach. Ze względów estetycznych zrezygnowałem z tego rozwiązania (dalej posiadam, oddam za 30 zł w stanie idealnym, zapraszam na PW). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts