Piotro Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 A takie pytanie jeszcze, Celownik to na razie "makieta"? i będziesz jeszcze raz go wykonywał ? Bo na razie to tylko z grubsza przypomina oryginał. Oczywiście nie piszę tego w wydźwięku krytyki tylko z ciekawości. Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Tak, jest to pierwsza sztuka którą robię dla siebie. Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Wie ktoś z szanownych Panów jak działa ta "zębata" regulacja? :teeth: Tam jest jakaś sprężynka na dole czy zapadka, bo jestem w trakcie wycinania tej "tarczy" i zastanawiam się jak to działa :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Jak projekt? Bo nie mogę się doczekać, i mój beryl też :D Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Przez 2 dni jeszcze mam dostęp do ostrego pallada za 1000 zł, zdekowany. Chętnych zapraszam na PW. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 (edited) Odbije delikatnie od tematu, ale gdzie moge dostać granatnik GPBO-40 ? Czy trzeba sie samemu bawić i zrobić ? Może ktos z wmasg robił sobie juz taki ? pozdrawiam. Edited June 2, 2013 by McFly Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Hahaha....tego jest ze 100 sztuk w WP, także zapomnij cokolwiek w tej dziedzinie, jeśli zależy tobie na STRICTE reko to nie ma szans poza wykonaniem, ale tylko na zdjęciach bo plany są tajne ze względu na tajemnicę przemysłową. Jeśli chcesz po prostu coś takiego to możesz szukać M320A1 robionego przez producenta Iron. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Kumpel ma m320 na Berlusconi i całkiem fajnie wyglada. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 No a juz myslałem ze mi sie uda mieć to cudo. Trzymałem oryginał na berylu i spodobało mi sie. No to nic bd czekał, az ktos to wyczaruje, nie chce nic innego wieszac na berylu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts