PlanB Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Lepiej mieć dobre okulary i średnią replikę, niż mieć okulary za dyche i replike full metal, a na najbliższej strzelance stracić wzrok. A co do repliki, to polecam cm.028, cm.028s cm.028a cm.028b - najlepsze wg mnie na początek. Chyba ze się pokusisz na g36 o kilkadziesiąt złotych więcej. Ja wczoraj na alledrogo zakupiłem cm.028s full metal za 350zł :icon_wink: Zielony doradza zielonemu. Cyma 0.28 jest z niebieskiego plastiku + pokrywa z metalu. I taki bonusik. 0.28 jest polecana tylko ze stałą kolbą, bo reszta za jakiś czas sie upierd***. Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Radze zapoznać się z podstawowymi tematami, a nie tworzyć nowe tematy http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Quote Link to post Share on other sites
Werem Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Od siebie dodam że warto kupić buty z cholewą sięgającą powyżej kostki - zawsze ochrona przed skaleczeniem, skręceniem kostki. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Np protektor grom chociaż trzeba o nie dbać, bo to taktyki. Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Gość prosi o replikę, a są poruszane tematy okularów i butów :icon_biggrin: A jeszcze są tacy jak Ty co to komentują :icon_lol: Panowie, ja rozumiem troskę o nowego kolegę ale dajcie mu też zabrać głos. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts