Zoltyy Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) Witam. Chciałbym kupić na święta kolejna replikę kałasza, tyle że mam problem już na wstępie. Zależy mi w sumie najbardziej na wykonaniu zewnętrznym (brak luzów zwłaszcza zespołu lufy). Już miałem cm.048m i na szczęście już się jej pozbyłem. Czy wersja cm.048 jest lepiej zrobiona od RK-06 ? Czy drewna w RK wyglądają lepiej w realu, czy będzie potrzeba wymiana na ostre aby to jakoś wyglądało? (obydwóch replik nie miałem w ręce, więc totalnie się nie znam). Pozdrawiam @EDIT. Czy ak74 z kolbą od akma ma prawo bytu ? Mam drewna od ostrego akm-a a nie chcę aby leżały. Ewentualnie ktoś możne zna jakiś sklep z tego typu rzeczami, i mógłby zapodać linka. Edited December 21, 2012 by Zoltyy Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Skoro miałeś już cm.048 to chyba nie jesteś już początkujący? A dla kogo jest ten dział? Dla początkujących czy leniwych? Jeżeli masz wątpliwości to sprawdź w regulaminie. Dział "Jak zacząć?" stanowić ma miejsce, w którym początkujący gracze mogą dopytać się o szczegóły związane z rozpoczynaniem Airsoftowej przygody. http://forum.wmasg.pl/topic/131636-jak-zaczac-regulamin-dzialu/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts