GOT_RYDZU Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Witam. Kupiłem pas trójpunktowy do M15 z CA to ten: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=125 Posiadam G&G GR16 R4 i niemam pojęcia jak go podpiąć. Instrukcja nic mi nie pomaga, jest bardzo niewyrażna (ogólnie jest do du....). Może ktoś podczepił taki pas G&G GR16 R4 (albo do SR-16 Knight'sz TM-guny są identyczne). Podkreślam żę chodzi mi o prawidłowe zapięciepasa-byle jak to potrafie :D Prosze o pomoc. pozdro Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Hmm trzy punktowy brzmi ladniej :P I wez tu teraz czlowiekowi wytlumacz Musisz miec tak zeby pas szedl wzdluz broni maksymalnie napiety... ee albo nie To musi byc cos w rodzaju dwoch kolek zrobionych z pasa EE dupa nie umiem wytlumaczyc,pozniej ci pstrykne fote jak ja to mam przy mp5 to moze ci to cos ulatwi :wink: Link to post Share on other sites
eld Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Ja na swoim R4 podpiąłem to tak: z na przedni zaczep podpiąłem guzikiem, z tyłu na kolbie normalnie karabińczykiem. Potem odpowiednio go wyregulowałem, aby pas trzymał mi się na plecach i przy gunie. Link to post Share on other sites
GOT_RYDZU Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 eld a co jeśli się guzik odczeli???(chyba by mnie coś trafiło....) Zgedi pstryknij foty i daj link.Napewno mi to pomoże. Link to post Share on other sites
eld Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Daaamn byleby na mnie nie było. Zawsze może sie pas rozerwać odpiąć... :cry: Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Mniej wiecej tak. Chodzi o to ze po przeciagnieciu pasa przez to mocowanie przy kolbie pojdzie on wzdluz broni a jednoczesnie zrobi sie kolko ktore bedzie mozna zalozyc na siebie..pokombinuj tak zeby ci bron dobrze wisiala z przodu i zeby latwo ja bylo przezucic na plecy Link to post Share on other sites
eld Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Dokładnie tak jak na obrazku, z tym, że na kolbie mocujesz karabińczyk. Link to post Share on other sites
ulfgar Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Ten guzik jest calkiem solidny wbrew pozorom. Moj jest zle troche przyszyty a trzyma jak bozia przykazala :) O niego bym sie nie martwil. Link to post Share on other sites
Foka Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Temat byl juz przerabiany, lacznie z linkami do fotek i opisow. Poszukajcie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts