rynek Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Witam. Mam okazje kupić emke na green gas bodajże JG. Jest w niej mały kłopot mianowicie : chłopaczyna powiedział mi że, przy strzelaniu na auto podwija się gumka hu. I z tym wiążę swoją prośbę. Możecie doradzić czego to wina i czy będzie to ciężkie w naprawie i dalszym użytkowaniu. Pozdrawiam i z góry dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Ps . Nie kupuj . Quote Link to post Share on other sites
rynek Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Dokładnie. Jeśli są jeszcze kłopoty podczas strzelania odradzam. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Nie oto chodzi , taki problem to pikuś , chodzi o całą replike , awaryjne okropnie , a i z częściami problem . Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 (edited) Napisałem że jesli sa jeszcze klopoty z replika, ktora sama w sobie jest awaryjna i sprawia wiele problemów to lepiej jej nie brać. Poza tym emki od jg nie należą do dobrych i sprawdzonych replik. Edited December 26, 2012 by PatrykAsg1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts