mstolarz Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Witam, Mam takie pytanie i zarazem zagwostkę, czy słyszał ktoś kiedyś o konwersji albo integralnym tłumikiem do AK? czymś podobnym do konwersji do MP5: Chciałbym uzyskać taki efekt :) - mstolarz Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Jedyne co znalazłem nie tak dawno temu to http://www.evike.com/images/large/mnt_ac_ad_08.jpg Pozwala to na montaż każdej konwersji z platformy M4 do ukochanego AK... Quote Link to post Share on other sites
polandfish Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 A widziałeś może tę część w jakimś sklepie ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) Jak masz dostęp do obrabiarek to sobie takie coś wystrugasz. Prezentowany ak, to zk-sd z sons of guns ( szukaj pt integrally supressed ak). Jest to możliwe, i nie trudne do wykonania.skracasz rurę gazową, kolanko dajesz bliżej osady, strugasz pierścień na lufę który trzyma osłonę lufy, lub emkową konwersję ris. Ta na zdjęciu jest emkowa, wytoczona wewnątrz. Sam miałem ochotę takie coś wykonać, ale brak czasu i funduszy na razie uniemożliwił. Gdzieś na kompie mam cały folder ze zdjęciami tych kałaszków i bodajże nawet rysunek techniczny, jak znajdę to może wrzucę. Btw...ładny odkop. W Polsce tego nie znajdziesz, szukaj w Chinach. Edited March 10, 2014 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts