afrowawa Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Ok, PNB-6 zamówiony, dzięki za pomoc ;-) Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Nie powinieneś żałować. używam go ze 2 lata, do 2 różnych replik, i jak dla mnie najwygodniejsze :). Ale tak jak mówiono wcześniej, swoje przerobiłem i wiem czego chciałem, po jakimś czasie sam pewnie dojdziesz co CI najbardziej leży. Quote Link to post Share on other sites
afrowawa Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Przerobiłeś ale w sensie zawieszenie (te z miwo) czy, że wiele zawieszeń? :icon_mrgreen: Jeszcze takie pytanie, jeśli jestem praworęczny w jaki sposób powinienem nosić zawieszenie, tzn. pod "którą pachą"? Zrobiłem taki rysunek poglądowy z ludzikiem patrząc na niego od tylu: http://zapodaj.net/82282dd0c2c7f.jpg.html Który wariant jest poprawny? :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Przerobiłeś ale w sensie zawieszenie (te z miwo) czy, że wiele zawieszeń? :icon_mrgreen: Jeszcze takie pytanie, jeśli jestem praworęczny w jaki sposób powinienem nosić zawieszenie, tzn. pod "którą pachą"? Zrobiłem taki rysunek poglądowy z ludzikiem patrząc na niego od tylu: http://zapodaj.net/8...0c2c7f.jpg.html Który wariant jest poprawny? :icon_biggrin: pare zawieszeń już przerobiłem. jedno pkt, bungee nie bungee, 3 pkt samoróbke i w końciu znalazłem to miwo poprawny jest wariant 1 [o ile człowieczek stoi tyłem :D] tzn szerszą część pasa masz na lewym ramieniu, a część która idzie od kolby pod prawą pachą. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Ace zupełnie się z tobą nie zgadzam, na odwrót. Dla praworęcznego powinno być taśma na prawe ramię i pod lewą pachą. Nie ważne czy od przodu czy od tyłu, każdy ma jedną prawą i jedną lewą. O nawet jest zdjęcie z 3punktem. Tak oto: EDIT Rany, afrowawa przecież na Miwo masz zdjęcia!!! :icon_wink: Edited January 7, 2013 by Wukasz Quote Link to post Share on other sites
afrowawa Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Wukasz ale na miwo człowiek ma na lewym ramieniu pas (tylko czy jest praworęczny czy lewo :icon_razz: ) tutaj z kolei facet w woodlandzie ma na prawym :D To się skomplikowało :P ps. Tak mnie naszło (a nie mam możliwości sprawdzić bo pas w drodze, emka też :D) czy pas 3 pkt. w emce nie będzie przeszkadzał przy manipulatorach a w szczególności dostępowi do selektora ognia? ;) Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 nie będzie Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Faktycznie, moim zdaniem na stronie Miwo ma pas założony niepoprawnie.. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 cale zycie nosilem pas tak jak na zdjeciu z miwo, o ja biedny nieswiadomy ;) poprostu nos jak Ci wygodnie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts