Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

systema a guarder - ak47

Recommended Posts

Przejrzałem forum i nic nie znalazłem jak coś przeoczyłem to z góry sorry. Do sedna mam do wyboru miedzy Guarderem 6.02 455mm, a Systemą 6.04 456mm. Cenowo podobnie, wg innych postów jakość wykonania na tym samym poziome, więc czy te 0.02mm robi różnicę czy ktoś poleca którąś z nich bardziej?

Edited by mlody96

To co przeczytałem chyba aż z 5 razy i do teraz nie wiem o co ci chodzi czy o częśc czy i kulki :D ale na pewno o lufie mówisz ja polecam i inny również, oczywiście że systeme chyba że masz szczęscie to bierz Madbulka ale nie polecam bo jeszcze trafi ci się chujowa seria i pieniądze pójdą ci w ... i jeszcze jedno takich mostów na twój temat jest masa tylko trzeba umiec szukac ;).

To co przeczytałem chyba aż z 5 razy i do teraz nie wiem o co ci chodzi czy o częśc czy i kulki :icon_biggrin: ale na pewno o lufie mówisz ja polecam i inny również, oczywiście że systeme chyba że masz szczęscie to bierz Madbulka ale nie polecam bo jeszcze trafi ci się chxxxxx seria i pieniądze pójdą ci w ... i jeszcze jedno takich mostów na twój temat jest masa tylko trzeba umiec szukac :icon_wink:.

Nie chodzi mi o żadne kulki ani nic, musiałeś źle mnie zrozumieć. Właściwe pytanie to która lufa lepsza Guardera średnica 6.02 czy Systemy o średnicy 6.04

Racja trochę zagmatwałem w pierwszym poście :teeth:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...