mlody96 Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Przejrzałem forum i nic nie znalazłem jak coś przeoczyłem to z góry sorry. Do sedna mam do wyboru miedzy Guarderem 6.02 455mm, a Systemą 6.04 456mm. Cenowo podobnie, wg innych postów jakość wykonania na tym samym poziome, więc czy te 0.02mm robi różnicę czy ktoś poleca którąś z nich bardziej? Edited January 7, 2013 by mlody96 Link to post Share on other sites
Prokowal Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 To co przeczytałem chyba aż z 5 razy i do teraz nie wiem o co ci chodzi czy o częśc czy i kulki :D ale na pewno o lufie mówisz ja polecam i inny również, oczywiście że systeme chyba że masz szczęscie to bierz Madbulka ale nie polecam bo jeszcze trafi ci się chujowa seria i pieniądze pójdą ci w ... i jeszcze jedno takich mostów na twój temat jest masa tylko trzeba umiec szukac ;). Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 To co przeczytałem chyba aż z 5 razy i do teraz nie wiem o co ci chodzi czy o częśc czy i kulki :icon_biggrin: ale na pewno o lufie mówisz ja polecam i inny również, oczywiście że systeme chyba że masz szczęscie to bierz Madbulka ale nie polecam bo jeszcze trafi ci się chxxxxx seria i pieniądze pójdą ci w ... i jeszcze jedno takich mostów na twój temat jest masa tylko trzeba umiec szukac :icon_wink:. Nie chodzi mi o żadne kulki ani nic, musiałeś źle mnie zrozumieć. Właściwe pytanie to która lufa lepsza Guardera średnica 6.02 czy Systemy o średnicy 6.04 Racja trochę zagmatwałem w pierwszym poście :teeth: Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Ktokolwiek miał styczność z obiema lufami? lub może je w jakiś sps. porównać? Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Ja miałem.Lufy są porównywalne.Skupienie praktycznie takie samo.Bierz tą,która jest tańsza.^^ Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Systema chyba jest rzadziej spotykana i dostępna, ale dzięki za info i tak :) Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 zakupiłem systemę - temat do zamnkięcia Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts