Charon Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Witam ! Obejrzalem wlasnie filmik rozpoczynajacy PSI-OPS, kupiony razem z ostatnim CD-Action. Gral juz w to ktos z Was ? Pozdrawiam Charon Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Właśnie w to gram i jestem mile zaskoczony. Extra gierka i to za darmo. Fajnie używa się mocy Psi (coś jak Moce Jedi w Gwiezdnych Wojnach). Polecam. Miły przerywnik w oczekiwaniu na Battlefielda 2... Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Również mam ją z CD-Action i musze powiedzieć, że nie jest zła. Grafika, fizyka i co najważniejsze grywalność jest na dość dobrym poziomie (od 1 do 6 na -4), mnie nieprzykuła do PC, tak abym całą ją przeszedł, ale niezmienia to faktu, że warto pograć. Dobra "rzemieślnicza" robota. Quote Link to post Share on other sites
Charon Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 Gram caly czas... Szkoda, ze te moce to science fiction... Posiadajac takie umiejetnosci narabilbym niezla akcje na Wildzie :) Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts