nizer Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Witam, na dniach kupuje ww. model rk-03 z taiwangun'a + metalowy mag. kulki itd. Do rzeczy, czytalem poradniki które są tutaj zamieszczone, i w jednym z nich bylo napisane że czesto wymienia się gumke HH juz w trakcie zakupu. Szukalem na forum opini o HH w boycach i w sumie podzielone są zdania, dlatego pytanie do was. Czy zamowic odrazu przezroczystego guardera, i zlecic im przed wysyłką wymiane?, a może zamowić i samemu wymienic w domu?? czy po prostu olać sprawe i sprawdzić jak stock'owa gumka Hu sie sprawuje w rzeczywistości? pozdrawiam maniakow ! Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Jak najbardziej od razu wymienić hopka na guardera przezroczystego bo stockowa gumka jest po prostu dosyć słaba. Link to post Share on other sites
Reegz Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Systema lub g&g zielona, mile ją wspominam, chodz guarder jest nawet spoko. P.S Stock ssie, aż łzy lecą. Link to post Share on other sites
nizer Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 ok, pisalem juz do serwisu z taiwana, powiedzili ze wymienia ja bez dodatkowych oplat, a ze mam kupon rabatowy to wychodzi mi tak naprawde Hopup za free, Więc wymieniam :) dzieki za odpowiedzi pany!! mozna zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts