TheOne Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Witam mam emeczke icsa i coś jest nie tak bo cały czas kuleczki skrecaja pod koniec lotu w jedna strone. Powody mogą być dwa albo coś zle złożyłem w komorze albo poprostu zle dopasowałem lufe cqb.W lufie cqb musiałem przyszlifowć skrzydełka stabilizujace lufe bo były za szeroke ;] Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Zobacz czy dystanser siedzi równo (prosto) w komorze hopa. Miałem podobnie w giecie cymy, gdzie dystanser był do bani (za mały i przekrzywiał się podczas regulacji hopka), że kulki mi latały na bok. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Nie nie nie, lufa na lewo a kulki po prawej, tak powinno się nosić... A serio to sprawdź pod światło czy ci gumka dobrze/równo leży, często jest to problem naprawiany lekkim odchyleniem lufy względem komory więc próbuj o te nanometry przekręcać lufę. W twoim wypadku kręć zgodnie ze wskazówkami zegara trzymając komorę od siebie. Jeśli bida to sprawdź dystanser. Quote Link to post Share on other sites
cNR Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Kwestia gumki i dystansera - potwierdzam. U mnie na stockowej gumce KWA też pod koniec lekko skręcało. Po wymianie gumki brak problemu. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 A ja poprę CerberBP, stawiam, że krzywo ma gume, z lufą, od biedy źle siedzi dystanser, ale po szlifowaniu skrzydełek, wiadomo jak to teraz może siedzieć ;) Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts