Janek542 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Mam pytanie co do tej lunety. Czy nadaje się do ASG do repliki 570 FPS i czy lunety są w stanie wytrzymać trafienie kulką w soczewkę ? www.militaria.pl luneta celownicza center point adventure 4-16x40ao Mil-Dot (9-CPA416AORG) link trzeba niestety ręcznie wyciąć wkleić do google i wyszukać następnie kliknąć na najbardziej wytłuszczony link ( 4 od góry ) sorry inaczej sie nie dało A jeśli ta się nie nadaje to podsuńcie mi proszę jakieś fajne lunetki do 400 / 450 zł Pousuwałem zbędne tematy bo robił się bałagan. Axel Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Nie musisz zakładać dwóch tematów na raz. Zależy z jakiej odległości, jak nie będziesz używał tej lunety do CQB to na pewno pożyje dłużej. Nurtujące pytanie: po cholere Ci luneta do asg za ponad 400zł? PS. Zawsze się da, trzeba tylko chcieć. Na przykład link z innej strony wkleić... Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Witaj, masz fajne kopie Leupolda za 250-300 zł na Taiwangunie. Myślę, że sprawdzą się lepiej niż to co znalazłeś. Kazana, jak ma używać lunety do CQB, jak ma replikę o mocy 570 fps'ów i do niej szuka optyki? Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kazana, jak ma używać lunety do CQB, jak ma replikę o mocy 570 fps'ów i do niej szuka optyki? Często teren jest mieszany więc nawet z lasu mógłby wbiec do budynku i oberwać serię po 5 minutach przebywania w nim. Zdarzają się ewenementy, sam spotkałem się z paroma takimi sytuacjami: walka tylko w budynku i gość wyskakuje zza rogu z "es erką" 520fps i lunetą na niej... Link to post Share on other sites
Recommended Posts