Shim Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Cześć. Szukam sobie jakiegoś hełmu, a nie posiadam bardzo dużych funduszy. Podoba mi się MICH 2001, kolor to raczej oliwkowy, ewentualnie jakiś inny + pokrowiec w DPM/woodlandzie. No, ale przechodząc do sedna sprawy: Znalazłem MICHA od ACM na Taiwangunie, cene ma dobrą, wygląd w porządku, ale nie wiem jak z jakością. Wziąłbym coś bardziej pewnego, ale wszędzie wszytko puste :/ Link do hełmu: http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne/helmy_ochrona/replika_helmu_mich2001_z_szynami_montazowymi_-_olive_acm.html I tu moje pytanie: ma/miał ktoś kiedyś to coś? Jak wrażenia? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ja miałem - paski z zawieszenia do wymiany, reszta w porządku :) Quote Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ja kupowałem MICH'a 2000 na Taiwanie i jest całkiem spoko. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 mam micha 2000 i po wymianie pasków na 4pkt emersona jest ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts