ShapRee Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Witam wszystkich Mam pytania odnośnie latarek taktycznych M6 i M6x, na początek chciałbym zapytać użytkowników M6x o pewną sprawę. Posiadam dokładnie ten model http://www.shootercb...roducts_id=1077 , kupiony dokładnie w tym sklepie. Na przełączniku są trzy pozycje ON MOM OFF i teraz moje spostrzeżenie jest takie, 1.Jeśli daje na OFF to świeci cały czas ale musi być bez kabla - z nim nie świeci. 2. Jeśli daje na MOM to nie świeci bez kabla, ale świeci z kablem gdy trzymam wciśnięty żelowy włącznik 3. Jeśli ustawię ON tutaj to samo co w MOM.. czy to normalne ? czy te opcje nie powinny działać w następujący sposób: 1.OFF nie świeci w ogóle 2. MOM świeci gdy trzymam wciśnięty przycisk żelowy 3. ON zaświeci gdy tylko nacisnę przycisk żelowy i gaśnie gdy znów go nacisnę / gdy odłączę kabel z przyciskiem żelowym to świeci cały czas Chyba że się mylę, proszę o opinie na ten temat użytkowników latarki taktycznej M6x Kolejna sprawa to czy ktoś spotkał się na jakiejś stronie, czy to polskiej czy zagranicznej, lub posiada do sprzedania samą tylko zaślepką baterii do M6x ? - ten element z przełącznikiem i gniazdem na kabel, bo moja padła, nie ważne na jakiej pozycji ustawię, działa tylko z podłączonym włącznikiem żelowym gdy go naciskam. Ostatnie pytanie odnosi się latarki taktycznej M6, dokładanie taka jak tutaj http://blacksword.pl...lu-typu-M6.html , bo dokładnie z tego sklepu kupiona :icon_biggrin: na YT widziałem kilka razy taką latarkę ale z przełącznikiem motylkowym, gdy go popycham palcem wskazującym prawej ręki w górę to się mruga, a jak w dól to tylko się włącza, to samo po drugiej stronie, kumaci powinni wiedzieć o co mi chodzi :icon_smile: coś takiego jak facet prezentujący na tym filmie Posiadam tą latarkę na pistolecie i bardziej by mi pasował przełącznik motylkowy niż ten oryginalny wciskany guziczek, a kabelka z przyciskiem żelowym i tak nie używam. Ktoś może widział samą taką zaślepkę baterii z takowym przełącznikiem motylkowym na jakiejś zagranicznej lub Polskiej stronie, albo też posiada coś takiego na sprzedaż. Czekam na odpowiedzi :icon_smile: POZDRO ! Quote Link to post Share on other sites
alleStandard_pl Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Czy w grę wchodzą tylko te dwa modele latarek i jeśli nie to ewentualnie jaki budżet mógłbyś przeznaczyć na ich zakup? Podaj ten szczegół,poniewaz chętnie pomogę,akurat tym zajmuje się na co dzień. Quote Link to post Share on other sites
Wargator Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Czy ktoś z posiadaczy M6/M6x może podzielić się wrażeniami? Chcę zakupić M6 tylko obawiam się czy to nie za duża chińszczyzna(35$). Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Wargator Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Nikt nie posiada, naprawdę :) ? Quote Link to post Share on other sites
alleStandard_pl Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Na forum możesz opinie zarówno na temat M6 jak i M6x,warto poszukać właśnie w tym dziale. Osobiscie miałem styczność z M6 i nie zawiodłem się,ale też zależy czego dokładnie oczekujesz,jakie są Twoje kryteria. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts