Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pytanie o M6 i M6x

Recommended Posts

Witam wszystkich

Mam pytania odnośnie latarek taktycznych M6 i M6x, na początek chciałbym zapytać użytkowników M6x o pewną sprawę.

Posiadam dokładnie ten model http://www.shootercb...roducts_id=1077 , kupiony dokładnie w tym sklepie. Na przełączniku są trzy pozycje ON MOM OFF i teraz moje spostrzeżenie jest takie,

1.Jeśli daje na OFF to świeci cały czas ale musi być bez kabla - z nim nie świeci.

2. Jeśli daje na MOM to nie świeci bez kabla, ale świeci z kablem gdy trzymam wciśnięty żelowy włącznik

3. Jeśli ustawię ON tutaj to samo co w MOM..

czy to normalne ? czy te opcje nie powinny działać w następujący sposób:

1.OFF nie świeci w ogóle

2. MOM świeci gdy trzymam wciśnięty przycisk żelowy

3. ON zaświeci gdy tylko nacisnę przycisk żelowy i gaśnie gdy znów go nacisnę / gdy odłączę kabel z przyciskiem żelowym to świeci cały czas

Chyba że się mylę, proszę o opinie na ten temat użytkowników latarki taktycznej M6x

Kolejna sprawa to czy ktoś spotkał się na jakiejś stronie, czy to polskiej czy zagranicznej, lub posiada do sprzedania samą tylko zaślepką baterii do M6x ? - ten element z przełącznikiem i gniazdem na kabel, bo moja padła, nie ważne na jakiej pozycji ustawię, działa tylko z podłączonym włącznikiem żelowym gdy go naciskam.

Ostatnie pytanie odnosi się latarki taktycznej M6, dokładanie taka jak tutaj http://blacksword.pl...lu-typu-M6.html , bo dokładnie z tego sklepu kupiona :icon_biggrin: na YT widziałem kilka razy taką latarkę ale z przełącznikiem motylkowym, gdy go popycham palcem wskazującym prawej ręki w górę to się mruga, a jak w dól to tylko się włącza, to samo po drugiej stronie, kumaci powinni wiedzieć o co mi chodzi :icon_smile: coś takiego jak facet prezentujący na tym filmie

Posiadam tą latarkę na pistolecie i bardziej by mi pasował przełącznik motylkowy niż ten oryginalny wciskany guziczek, a kabelka z przyciskiem żelowym i tak nie używam. Ktoś może widział samą taką zaślepkę baterii z takowym przełącznikiem motylkowym na jakiejś zagranicznej lub Polskiej stronie, albo też posiada coś takiego na sprzedaż.

Czekam na odpowiedzi :icon_smile:

POZDRO !

• 4 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...