Yahalom Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Mówię ci z doświadczenia - czasem jedno masz napisane, w rzeczywistości są to inne wymiary, a budowa twojego ciała sugeruje jeszcze inny rozmiar ;) Najlepiej to sprawdzić osobiście, im więcej opinii w necie, tym mniejszą pewność będziesz miał co kupić. A szczególnie odnosi się to do Helikona ;) Quote Link to post Share on other sites
Zawac Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Witam. Podczepiam sie pod wątek bo nie chce robić nowego. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda aktualnie rozmiarówka ACU UCP? Chce kupić sobie tylko spodnie ale nie wiem jaki rozmiar zakupić, żeby nie wyglądać jakbym miał wodę w piwnicy. Ogólnie rozmiarówke jaką nosze to L-L (BDU Woodland -aczkolwiek spodnie dobre na długość ale wisi krok z tyłu więc musiałem je zwężać na życi ) Marpat Helikona rozmiar L-R spodnie leża idealnie, ale nogawki za krótkie (woda w przedpokoju :P ). Wiec czy ktoś może mi doradzić czy mając rozmiar pasa L, to długość spodni brać na M czy na L ( mam 185 cm wzrostu). Z góry dzięki i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts