rahowa3 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Witam,jakiej optyki używacie lub też może co będzie lepsze i sprawdzi się w warunkach leśnych luneta czy kolimator.Zaznaczam ze używam wyłącznie gogli. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 To zależy jaka replika. Na szturmówce raczej oczywiste, że koli wystarczy. Do snajpy lepiej lunetę założyć. Noszenie gogli nie przeszkadza w korzystaniu z jakiejkolwiek optyki. Quote Link to post Share on other sites
rahowa3 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Ja mam karabin szturmowy ale tez się skradam i czasami potrzebuję oddać celny strzał ze sporej odległości. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Luneta z szynami montażowymi (mam jedną na zbyciu) do której doczepiasz kolimator lub kolimator ze zdejmowalnym dedykowanym przybliżeniem. Dobrze się sprawuje i to i to, trzeba umieć korzystać. Quote Link to post Share on other sites
rahowa3 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Luneta z szynami montażowymi (mam jedną na zbyciu) do której doczepiasz kolimator lub kolimator ze zdejmowalnym dedykowanym przybliżeniem. Dobrze się sprawuje i to i to, trzeba umieć korzystać. A co to za lunetka która jest na zbyciu? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Sprawy komisowe załatwiajcie sobie na pw. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts