KrystianBvP Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Poszukuje tanią krótką broń żeby była śilna wytrzymała i celna. Cena do 70 zł :) Szukam ćoś w stylu Beretty. Quote Link to post Share on other sites
StalkerDezik Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Hmm za to kupisz gazową berette od STTi Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Kupić kupi ale trzeba brać pod uwagę wymianę magazynka lub zaworku w magazynku, bo będzie gaz przepuszczał. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Jak kupi i będzie przepuszczał to wiadomość do sklepu by przysłali działający, ja ze swoim nie mam problemów, a mam go od czerwca/lipca tamtego roku. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 To chyba ja miałem pecha, mnie zaczął przepuszczać po parunastu dniach używania. Quote Link to post Share on other sites
KrystianBvP Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Panowie ja chcę sprężynowy model bo tam gdzie chodzę to strzelamy się na sprężynówki :) Wiecie troszke dzieci chodzi tam ale zabawa fajna w soboty :D Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Klamki Cyberguna z serii HPA. Sprawdź na military.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts