Pan_Flint Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Po co kupować chińczyka za taką kasę, jeżeli można kupić coś markowego? http://taktyczny.com/repliki-asg/m16-m4-i-pochodne-pl/karabin-m4-cqr-mod2-kwa-usa.html Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 No powiedzmy że można kupić replikę taką jak podałeś, co prawda trzeba będzie wymienić w niej sprężyne na mocniejszą ale to żaden problem, wszystko powinno wystrzymać M130. Tylko że z Emkami trzeba się ciut delikatniej obchodzić, mimo iż ten GB jest wzmacniany to i tak pewno jest słabszy do V3. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 @OldWolf86 Niet ? To nie prawda, kwa ma jedne z najbardziej hardcorowych GB na rynku, więc na luzie powinieneś wyciągnąć na nim z 500fps wymieniając sprężynę i coś jeszcze ale nie jestem pewien, chyba tłok ale głowy nie oddam. Niech ktoś bardziej obeznany w GB v2 się wypowie. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 No dobrze, po prostu wiem z własnego doświadczenia że Emki są delikatniejsze, nie wiem jak jest z KWA. Ale jeżeli tak mówisz to z pewnością masz racje, ja sam mam większe doświadczenie z GB V3. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts