finZUU Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Witam, mam małe pytanie. Możecie na podstawie poniższych zdjęć wywnioskować, czy ten kabel, który wtykamy do gniazdka i do ładowarki jest właściwy ? Pytam dlatego, gdyż podczas porządków gdzieś się zapodział, a nie wiem czy to na 100 % ten. Patrzyłem na wideo - prezentacje PowerBean'a i wydaje mi się, że na ich filmiku kształt elementu wpinanego do gniazdka jest ciut inny. Podam jeszcze to, co jest napisane na nalepkach: ADAPTOR MODEL: YX - 0603 INPUT: 230V~50 HZ OUTPUT: 6V - 300mA A nawet jeśli nie jest to od zestawu, to czy mogę przez to ładować LiPo'la ? Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Na ładowarce powinno pisać jakie powinno być napiecie wejściowe tzn to z zasilacza.Ten zasilacz na pewno nie jest od tej ładowarki bo OUTPUT: 6V - 300mA Wniosek szukaj innego zasilacza I nawet nie próbuj ładować korzystając z tego zasilacza bo coś uszkodzisz Quote Link to post Share on other sites
POWER BEAN Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Zasilacz pokazany na zdjęciu ma za małe napięcie i natężenie prądu, odradzam korzystanie z tego zasilacza wraz z ładowarką Captain. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts