Seweryn_96 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Witam, ostatnio kupiłem li-pola i od tego czasu kiedy przestaje już strzelać to sprężyna zostaje w różnych miejscach... . Zauważyłem to kiedy wyjąłem gb i podłączyłem batke. Boję sie bo juz raz tak miałem ze po skończonej akcji, sprężyna była naciągnięta jak do strzału a takie coś powoduje ze traci ona swoje właściwości. i nie wiem co mam teraz zrobić dlatego, zwracam sie do was o poradę. Z góry Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Zamontować mosfet z AB. Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Nawet jak oddasz strzał na singlu??? Quote Link to post Share on other sites
Seweryn_96 Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 Problem w tym ze system Mosfet mam, a sprawdzałem trzymając gb w reku i strzelając na semi. Ale o dziwo kulki zawsze polecą normalnie... . Może tak robi tylko kiedy w komorze nie ma kulki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts