Megakarolus Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Witam mam pytanie...chce wybrac AEG'a typu M'ka do 1000 zł myslałem o takiej replice http://gunfire.pl/pr...ka-A-K-R16.html tylko że ze z kolbą składaną i szynami RIS(obowiązkowo) :icon_razz2: Także prosze o podpowiedzi i propozycje Z góry THX :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Martin_Slupsk Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 887zł kosztuje emka KWA z plastikową dolną częścią body, risy sobie dokupisz jakieś używane i się zmieścisz w tysiaku Quote Link to post Share on other sites
Megakarolus Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 (edited) i bateria będzie w korpusie pod szynami? (chodzi ci o tą http://gunfire.pl/product-pol-1152199629-Replika-karabinka-KWA-CQR-MOD-1-14-.html) Edited January 28, 2013 by Megakarolus Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Bateria będzie w chwycie przednim. Tylko wpierw ją musisz dokupić. Jak dokupisz i zamontujesz szyny RIS to wtedy baterię będziesz miał na zewnątrz (możesz ją schować w atrapie lasera an-peq), albo w kolbie (jeżeli przeniesiesz tam kable i zmienisz ją na tą SF - koszt chyba 59 zł). Quote Link to post Share on other sites
Megakarolus Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 a to przeprowadzanie kabelkow...o nic ten kabelek nie zawadzi ani nie bedzie sie ocierał? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Nie nie będzie o nic ocierał. Co do batki. Możesz kupić jakiegoś płaskiego 7.4 w dwóch listkach co w chwycie przednim pod risem zmieścisz. Możesz też kupic pokrowiec na kolbę i wsadzić tam dowolnie duży pakiet. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 (edited) Żeby przenieść kable w emce na kolbę, trzeba rozkręcać gearbox Edited January 28, 2013 by Obi-Wan Quote Link to post Share on other sites
Martin_Slupsk Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Możesz też poczekać na emki od Cymy Quote Link to post Share on other sites
Megakarolus Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 (edited) Możesz też poczekać na emki od Cymy nie wiem ale chyba poczekam ;p nie wiem ale chyba poczekam ;p I sie zdecyduje na CM.007 ;p like James Bond style ;p Edited January 28, 2013 by Megakarolus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts