Prokowal Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 (edited) Witam wszystkich, mam do was pytanie bo od kolegi mam replikę na serwisie i mam taki problem że na ogniu ciągłym wszystko jest ok ale na pojedynczym jest problem, bo kiedy naciskam na spust to replika nie ma takiej mocy jak powinna miec i do tego nie zawsze jest reakcja, na ciągłym wszystko jest ok a do tego kiedy naciskam na spust na poj to iskry lecą czego na ciągłym nie ma. Myślę że trzeba będzie kupic całą kostkę stykową co w o tym sądzicie ? Edited January 28, 2013 by Prokowal Quote Link to post Share on other sites
maciowalczak Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Iskry lecą skąd? Z kostki? Wiesz jak dla mnie dziwna sprawa, że na auto naciąga - siła potrzebna na naciągnięcie jest taka sama. Może coś z przerywaczem? A co do styków :) Jak masz trochę talentu i dremel to mozesz sobie sam zrobic z blachy miedzianej - możesz nawet zrobić troszkę grubsze i będą miały mniejsze opory :) Quote Link to post Share on other sites
Prokowal Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 Wiesz co ci powiem wole kupic z shs za 13.50zł cały zestaw :D leniuch ze mnie :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts