kthulhu Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Od razu mowie, ze szukalem, ale nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie. Chodzi o to, ze wczoraj w czasie strzelania nie wiem czemu na semi co ktoras z kolei kulka albo wytaczala sie z lufy, albo leciala najwyzej na 5, 6 metrow. Na auto bylo wszystko ok. Czym to moglo byc spowodowane?? Pozniej wygladalo na to, ze wszystko bylo juz ok (po zaladowaniu hi-capa na nowo juz lecialy prawidlowo - wystrzelalem ponad 100 kulek na semi i nie pojawil sie ten problem ponownie). Ale mimo wszystko chcialbym sie spytac, czy ktos mial tez taki problem i czemu cos takiego moglo sie pojawic??? Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 WITAM!! 1. Może, masz uszkodzoną dyszę, ale ta opcja raczej odpada. 2. Być może, hop-up, nie trzymał kulek lub ich nie podkręcał. 3. Problemy z magazynkiem, czyli niemożność podawania kulek, przez niego. P.S. Więcej pomysłow, nie mam. Ja miałem dysze uszkodzoną i podobnie kulki lecialy, jak opisujesz. POZDRAWIAM!! RM Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 heya. Ja miałem właśnie niedawno identyczny problem w MP5 TM. Okazało się, że przyczyną była pęknięta gumka HU. pozdro, Rash. Link to post Share on other sites
Konfederat Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Podobnie było w mojej M15/ a4 Rifle, gymka Hu była starta, po wymianie jest ok. Link to post Share on other sites
The Ghost Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 bardzo mozliwe, ze gumka hopa sie zabrudzila i po paruset strzalach brud z gumki zszedl i teraz wali normalnie, ale to oczywiscie tylko przypuszczenia Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Oddawałem guna z czymś takim do serwisu i dowiedziałem się, że używałem kulek złej jakości i 3 utknęły w HU. (nie wiem jak to możliwe) Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 21, 2005 Author Report Share Posted May 21, 2005 dzieki wszystkim za odpowiedz, temat mozna zamknac lub usunac :] Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 ...a nie smarowałeś czasem tego lowcupa ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts