Guest gecko123 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) Witajcie! Mam PTT U94, orygialne od TCI z wtykiem ICOM, jednak różni sę on od ICOMa w moim Inteku 4040, przez co działa tylko dobieranie (w liberatorach tylko słyszę) , ale nie mogę nadawać Wtyczka od PTT ma 2 prążki na cieńszym pinie (od mikrofonu), a wtyczka od innych słuchawek do tego radyjka ma jedno. Czy da się coś przelutować, aby śmigało? Istnieje jakieś radio PMR współpracujace z tym PTT za mniej nż 300-400 zł? Edited February 2, 2013 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Jeżeli to jest ten sprzęt o którym myślę, to współpracował bez zarzutu z Puxingiem. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Tak, to właśnie ten sprzęt :P Kupiłem już i tak ICOMa F44GT, więc temat do wywalenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts