Yahalom Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Widziałem takie kolby do AK (taką do nawet miałem :D), do MP5, do Sig 55X - nigdy natomiast nie spotkałem się z czymś takim do karabinków z rodziny AR-15/M-XX. O ile w 'ostrej' z wiadomych względów nie można za bardzo tak pokombinować z prowadnicą kolby, o tyle w airsoftowej coś się powinno dać zrobić. Jakieś pomysły? Widzieliście może gdzieś coś takiego? A może po prostu poszukać prowadnicy kolby, która byłaby składana na bok? Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Skoro w oryginale nie ma to pewnie nikt tego nie wymyślił do ASG, bo po co? Pewnie słaba sprzedaż i nie produkowali tego więcej. Co do prowadnicy składanej na bok to nie spotkałem się z tym. Jedynie co to kolba od LR300 jest składana na bok to mógłbyś nad tym pomyśleć, ale wątpię byś się skusił ( mnie się nie podoba :P ) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Miałem kiedyś kolbę od LR'a, pękło blokowanie końcówki na prowadnicy, co mnie skutecznie zniechęciło do tego wyrobu ;D Zresztą wiesz, są różne patenty stosowane w ostrej :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ostrej nie widziałem. Hełmy z wizurą nie są popularne w ersofcie. Kolby pod wizurę istniejące na serio nie posiadają airsoftowych odpowiedników. Raczej zostaje ci samoróbka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts