DominoG4231 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Witam. Odrazu mówię, że jestem całkowicie zielony jeśli chodzi o repliki, Dzisiaj przyszła do mnie paczuszka z Cm 028c. Podekscytowanie szybko zniknęło, gdy się okazało, że nie umiem włożyć baterii do kolby xD. Mam więc pytanie do posiadaczy: jak ją zamontować? (mówie serio). Z góry dziękuję za odpowiedź. Ps Zezwalam na podanie tego tematu do "najgłupszych wypowiedzi" :P Quote Link to post Share on other sites
karolofic Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) A przypadkiem baterii nie wkłada się pod dekiel ? Czytaj to z gdzie masz rączkę przeładowania i taki guzik od strony czoła, naciśnij go a klapka powinna odejść. Zdejmij ją i tam powinny znajdować się kable. Edited February 4, 2013 by karolofic Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Zerknij tutaj: Być może będziesz musiał zamontować baterię pod dekielkiem, a nie w kolbie. Quote Link to post Share on other sites
DominoG4231 Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Zrobie jak każecie :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts