Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

m14 czy opłaca się czy jednak nie i dlaczego

Recommended Posts

Siemka dostałem propozycje kupna M14 g&g veteran (używane 11 miesięcy) full stock, 2 magi hicap, luneta g&g3-9x, ris pod lunetę,zawieszenie skórzane i ładownice w oliv Condor. w kwocie do 1200 zł. Czy się opłaca. Jak oceniacie ludzie te m14 g&g oraz czy dobre będzie pod tuning sprężyny m150. Miło widziane od użytkowników tego cuda komentarze które oceniają ją w skali 0-10.(napiszcie co jest fajne co was denerwuje i takie pierdoły). Dzięki z góry!!!

Opłaca się korzystać z szukajki - http://forum.wmasg.p...an#entry1773817 ogólnie o m14 od G&G

Również w dziale "Jak Zacząć" był niedawno temat w którym była mowa o tej m14

I żeby nie było że nic nie powiedziałem. O tej replice ludzie na forum piszą że w stocku ma bardzo miłe osiągi i nie jest konieczny od razu jakiś wielki tuning, co do akcesoriów jakie tam w zestawie masz to również przeczytaj na forum co ludzie piszą o tym.

Edited by Roxah

No to chyba coś niedokładnie przeczytałeś bo tu wyraźnie jest napisane że opłaca się brać Veterana.

Veteran jest dużo lepiej wykonany i dużo lepiej wygląda (przy różnicy 80zł radzę wziąć Veterana). Lakier się ściera tylko w miejscach gdzie zawsze ma kontakt z ręką.

Rysuję się tak jak wszystko, ale rysy na drewnie nie wyglądają tak jak na tworzywie(porysowane drewno nabiera smaczku :icon_smile: )

Swojego Veterana mam już ponad 2 lata bywał zlany wodą na maksa jak i poddawany ostrym upałom, ale drewno jest bardzo dobrze zakonserwowane i nic złego się z nim nie dzieje.

Nie wiem jak z łożem z tworzywa ale na drewnie odbijają się uderzenia kulek

Zobacz jeszcze w tym dziale, był tu temat w którym dość długa dyskusja na temat właśnie Veterana była.