sdrzymala Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Witam Mam problem, ponieważ chciałbym kupić baterie lipo do mojego RK02 i nie wiem czy 11,1 nie będzie za mocna, czy lepiej byłoby kupić 7,4? Boje się wziąć 11,1 bo niewiem czy to nie wykończy GB Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) A co tam za 11.1 wsadzisz? Bo ja takowego jeszcze nie widziałem,co by miał rozmiar sticka. Wsadź tam nanotecha stick 7.4 1300.W zupełności wystarczy. Edited February 6, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 A to mało Firefoxów jest 11.1 wielkości sticka ? Na hobbyking.com też jest ich pełno ... Quote Link to post Share on other sites
_Sandro_ Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Do stocka nanotech 7.4 1300 wystarczy. Polecam przeniesienie baterii do kolby - mała dziurka w body, troche zabawy z kablami i problem z pasującymi ogniwami zostaje znacząco ograniczony. Łatwiej jest dostać wydajniejsze ogniwa, montaż boczny przestaje być "utrudniaczem dostępu". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts