tarus1 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Witam Kupiłem Ostatnio Hk416 od JG dokładniej JG6622 i chciałem zrobić mały tuning więc za kupilem zębatki Classic Army Komplet Za 230zl, Spręzyne guardera m130, nowy szkielet gb. i oczywiscie gumke systemy. Problem jest taki ze kiedy złoże replike to dysza sie nie rusza jest w 1 miejscu cały czas? Rozkręciłem listwa jest ok dysza niby tez jak sie na sucho strzela sie rusza. Jaki Może Być Problem? czy moze być to spowodowane prze komore hop-up? Jeśli Temat Jest W Złym Dziele Prosze O Przeniesienie. Z Góry Dzięki Za Pomoc. Edited February 10, 2013 by tarus1 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Sprezynka od popychacz założona?ustawienie zębatek?albo popychacz za ciasno ma w szkielecie. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 A ustawiłeś popychacz tak aby ta listwa go obejmowała? Czy dałeś go za/przed listwą ? Najlepiej wrzuć fotkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts