adame12 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Witam. Dziś pożyczyłem od kuzyna replikę, podładowałem troszkebatke i wgl, załadowałem hi capa porządnie nakręciłem podłączyłem wszystko strzeliłem, silnik zakręcił a kulki nie widać i jeszcze raz 2 tez nie strzeliłem kolejny to wypluło te 3 na metr. po chwili na auto i dopiero wypadły jak pistolet opóściłem na dół. Kuzyn mówił że jak ostatni raz z rok temu strzelał to było wszystko ok. Ja się nie znam jestem zielony. CZym może to być spowodowane? Bateria za słabo naładowana,? magazynek źle podaje ? źle ustawiony hop up ? Proszę o pomoc. Jest to replika po tuningu, nie wiem co ma powymieniane ale kuzyn mówił ze dosć sporo. Jeśli przeoczyłem jakiśtemat to proszę bez nerwów tylko podajcie link. naprawde sporo przeczytałem tematów i nic nie znalazłem. Edited February 11, 2013 by adame12 Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Prawdopodobnie zamarzła gumka HU, to częste przy kiepskich gumkach zimą. Quote Link to post Share on other sites
adame12 Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Ale ja strzelalem nawet w domu. I dalej to samo. Podejrzewam że hi cap źle podaje. Dzisiaj od kolegi pożycze i prawdze na innym magu:) Quote Link to post Share on other sites
adame12 Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Nie mogę z edytować odpowiedzi poprzedniej. Ale proszę o zamknięcie tematu, Problem rozwiązany. Koledzy z ekipy do której chcę się dołączyć dziś przyjechali przestrzelali i okazało się że cały tłok miał zęby poharatane :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts