mikus1258 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Witam Was serdecznie, Mam replikę Glocka 27 od KJW (TAKĄ) i chciałbym zamontować w niej tłumik (chodzi raczej o zwiększenie długości lufy niż tłumienie :D). Na naszym forum szukałem, ale nie znalazłem nic o tym jak się do tego zabrać, gdzie kupić lufę i tłumik, etc. Przez google również szukałem, ale nie znalazłem. I w tym momencie chciałbym poprosić Was o pomoc (i ewentualne odradzanie mi tego pomysłu). Czy samo montowanie tłumika w replice tego rzędu jest opłacalne i czy w ogóle można coś takiego znaleźć w rozsądnej cenie? Jeśli owszem, to prosiłbym o ewentualne linki do luf i tłumików, albo chociaż radę gdzie szukać ;) Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
mikus1258 Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Odświeżam... Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Wpisałem w googlu "tłumik do glocka" i już mam odpowiedź... To na prawde nie jest takie trudne. Sam niedługo coś takiego planuje zrobić. Tzn. kupić dłuższa lufę do KJW i ją nagwintować. Link to post Share on other sites
mikus1258 Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 Serio -,- Jest. A ja szukam pod frazami lufa gwintowana glock 27, lufa gwintowana glock, threaded barrell glock 27, threaded barrell KP27. A tu j*b, pod tłumikiem O_o. Danke. Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Gratuluję i zamykam. Kurtyna! Link to post Share on other sites
Recommended Posts