d3ezerter Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Mam problem. Posiadam replikę MB-03 Well (R 700) z pękniętym cylindrem. Przez co replika nie działa poprawnie. Czy jest możliwość zakupienia w sklepie gotowego cylindra, czy trzeba go dorobić u tokarza bądź innego specjalisty. Jeśli ktoś by miał na sprzedaż taki cylinder to jestem zainteresowany. Pozdrawiam Dezerter Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Można kupić. Tutaj znajdziesz więcej informacji. Quote Link to post Share on other sites
MisieQ Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Chodzi o sam cylinder, bo nie widzę sensu płacić za cały zestaw prawie równowartość całej repliki. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 No coż, nie będę się sprzeczał. Dam prawie taką samą odpowiedź (lekko doprecyzowaną). Można kupić. Tutaj znajdziesz więcej informacji. A dokładniej tu (już link do sklepu). Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Przy czym zalecam poczytać na temat tych cylindrów przed zakupem. Ponoć nie są polerowane od środka i trzeba robić to samemu. Sprawdź sam, bo ja nie jestem pewien. Quote Link to post Share on other sites
d3ezerter Posted February 15, 2013 Author Report Share Posted February 15, 2013 No oki dziękuję za wszelkie informacje :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts