Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika pobiera kulki, ale ich nie wystrzeliwuje.

Recommended Posts

Na wstępie chciałem przeprosić, za zakładanie kolejnego tematu, ale robię to, ponieważ w poprzednim źle sprecyzowałem problem.

A polega on na tym: Kulki wchodzą do repliki (przynajmniej do tej dziury, która znajduje się nad magazynkiem), ale replika ich nie wystrzeliwuje, dźwięk czasem jest normalny, a czasem słychać coś jak takie puste puknięcie, jakby strzelał powietrzem. W czym może tkwić problem?

To pyknięcie jest bardzo mocno stłumione?

Chodzi Ci o ten pusty dźwięk przy strzale, który czasem się pojawia? Tak, zupełnie nie ma strzału, słychać tylko takie puste puknięcie, jakby samo powietrze, jeśli chodzi o głośność tego dźwięku, to jest porównywalny z normalnym wystrzałem, tylko zupełnie inaczej brzmi i zazwyczaj replika strzela normalnie (chodzi mi o dźwięk), czasem tylko pojawia się ten dźwięk.

Aaa... I jeszcze wyjąłem magazynek i spróbowałem strzelić, mając jedną kulkę już w replice, to ta kulka tylko lekko podskakuje przy strzale i zostaje w tej dziurce, przez którą kulki dostają się z magazynku do repliki.

Edited by VVader

Skręć hopa na minimum i sprawdź, chociaż podejrzewam, że replika wymaga już serwisu.

Napisałeś tą wypowiedź chyba minutę przed tym jak edytowałem, mógłbyś zerknąć na to co dopisałem do poprzedniego posta? Bo to chyba też ważna informacja.

Aaa... I jeszcze jak mam dostać się do HU, w replice m16 KWA LMT? Od niedawna ją mam i za bardzo się na tym nie znam.

Edited by VVader