eXbee Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Tak jak w temacie, ktoś ma/macał i chciałby się wypowiedzieć ? ex. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Jest już o tym dość obszerny temat. Co do konwersi to mam w L96 kiedyś miałem w SWD bardzo fajna sprawa i polecam. Quote Link to post Share on other sites
eXbee Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 (edited) O matulo :), nie chodzi mi o "konwersie" do replik sprężynowych tylko do GBB (patrz nazwa tematu), i tak, wiem ale chyba nikt się nie wypowiedział jak się spisuje ich konwersia ( :icon_biggrin:) w gbbr. Pozdro i następnym razem ze zrozumieniem proszę :icon_wink: Edited February 19, 2013 by eXbee Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Najlepiej opisz, w czym to masz i wklej zdjęcia, własna opinia itd... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts