Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zestaw na początek do 600zł

Recommended Posts

Ech, chłopie...

Akumulator i magazynek masz zestawie. A materię, nie wiem. Najlepiej plastikowe kulki.

Edyta: nie zauważyłem "zostawię".

PS. OFF, piszę z komórki. W dodatku często mi znika klawiatura na tym forum i przez to zdarza mi się wcisnąć "Pełna wersja".

Edited by SirHawk

Do Cm 028 dołączany jest magazynek hi-cap - mieści sporo kulek (300 chyba ale nie jestem pewny). Jeśli nie będziesz od razu wybierał się na duże strzelanki i nie będziesz siał kulkami na lewo i prawo to na małe strzelanki powinno wystarczyć na kilka rund (a w przerwach między rundami możesz doładować).

Do Cm 028 dołączany jest magazynek hi-cap - mieści sporo kulek (300 chyba ale nie jestem pewny). Jeśli nie będziesz od razu wybierał się na duże strzelanki i nie będziesz siał kulkami na lewo i prawo to na małe strzelanki powinno wystarczyć na kilka rund (a w przerwach między rundami możesz doładować).

Czytałeś poprzednie posty? Szuka magazynków i aku do cm049, anie cm028

Czytałeś poprzednie posty? Szuka magazynków i aku do cm049, anie cm028

Rzeczywiście, sugerowałem się koszykiem na allegro do którego podał link.

Co nie zmienia faktu, że do Cm 049 jest dołączany Hi-cap o pojemności ponad 200 kulek co powinno wystarczyć na kilka rund na małej strzelance.

Hmm co do tej mp5 cm 049 moim skromnym zdaniem ten blow back jest niepotrzebny. Bierz cm 041. Jeśli lubisz g36 to poczekaj na cm 003 najlepsza wg. mnie replika w tym przedziale cenowym. Gearbox masz taki co cm 045 i cm 40 więc nie masz się czym przejmować. Tylko wtedy bierz replikę z taiwana bo gunfire nie przewiduje w najbliższym czasie dostawy tych replik.

Będzie o niebo lepsza od 028. Buty... Desanty uważam za kupę, niemniej lepszy taki but, niż żaden. Kamizelka i tak będzie pusta na razie, nie ma co się na nią napalać.

Ale jak już koniecznie nie chcesz mieć tylko munduru, to napisz PW, zalega mi jedna.

EDIT: Patryk, CM.003 jest WYCOFANA Z OBIEGU, więc NIE będzie dostaw tej giety.

Druga edyta: Któreś MP5 miało gb v3, nie pamiętam które...

Edited by SirHawk

Powinno. Ale nie zawsze :icon_smile: Wpadłem z kumplem raz w zasadzkę (5vs5) tyle, że tamci mieli snajpera. Podczas jednej rundy oboje wystrzeliliśmy ~700 kulek. Niech kupi nawet drugiego hi capa. Zawsze coś.

Kamizelka czy hełm nie będzie Ci teraz potrzebna. Hełm prawdopodobnie w ogóle nie będzie potrzebny.

Cm.049 ma Blow backa - nie potrzebne obciążenie dla baterii i nic poza lansem nie daje. Chyba, że ktoś idzie w hiper realizm. Lepiej wziąć inną MP5 - też od cymy, ale bez EBB.

Tu masz przykładowy magazynek

Edit :

Jeśli lubisz g36 to poczekaj na cm 003 najlepsza wg. mnie replika w tym przedziale cenowym. Gearbox masz taki co cm 045 i cm 40 więc nie masz się czym przejmować.

CM003 z tego co mi wiadomo została wycofana z produkcji. Poza tym od kiedy MP5 ma GB taki sam jak Gieta?

Edit 2 : Każde MP5 ma GB. V2 tylko ma inny selektor od eMkowego. Nie siejcie tu herezji.

Edited by Turas