Freku Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Witam.Jako,że jeszcze jestem za młody na "grupy" asg to postanowiłem sobie kupić jakaś tanią replika do postrzelania z kolegami do puszek itp . I mam pytanie ile taka zabaweczka wytrzyma? Zależy mi na elektryku.Lub możecie jakąś inną mi doradźić. http://www.taniemili...ml#.USzquDeezTo http://www.taniemilitaria.pl/m4a1-ris-3081a-boyi-p-10.html#.USzrnDeezTo Edited February 26, 2013 by Freku Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Za tą cenę nie kupisz elektryka. Przeczytaj poradniki z tematów przyklejonych a dowiesz się dlaczego. Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Nigdy nie kupuj tych pseudo-replik Well'a. Ja tak kupiłem P90, który rozpadł się po niecałych 2 magazynkach. Jeśli chcesz coś co dłużej Ci posłuży to weź prostego AGM 003. Za pół ceny tych Twoich elektryków, a będzie miał dużo lepsze osiągi. :) Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Jak mam być szczery to wątpię czy to Well Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Bierz Agm 003 i tyle w tym temacie ;) Pozdrawian Quote Link to post Share on other sites
Freku Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Ok biore AGM'a 003 po przeczytaniu opinii . Jeszcze się pomyśli nad kolegową ekipą ASG. Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Nie zapomnijcie o ochronie oczu. To jest tak na prawdę najbardziej narażona część ciała w As więc możesz rozejrzeć się za Uvex i-vo. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Freku Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 I jeszcze takie jedno pytanie który będzie wygodniejszy long czy short? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Long. Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 I jeszcze takie jedno pytanie który będzie wygodniejszy long czy short? Tak naprawdę jak wolisz, osiągami się nie różnią ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts