DooHoo Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Witam O cymce już poczytałem o rk12 nie słyszałem :/ Jak wg. Was "mają się do siebie" te dwie repliki? Podziękowania za konkrety Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Cymka 045 Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Cymka 045 Aha, bardzo dużo wniósł twój post. Miałem CM.045 przez kilka m-cy. Po kilku strzelankach nastąpiła jakaś awaria GB, a na serwisie się połamała (tj. podstawa szczerbinki się ułamała, a jest to kluczowa część która trzyma całą replikę w kupie). No i ogólnie brzydkie wykonanie zewnętrzne, ZnAl okropna. Nie polecam. A dyskusje co lepsze Boyi czy CYMA są bardzo częste na forum i nigdy nie zostało ustalone co lepsze. Ja brałbym coś z serii RK oznaczone literką "S" (RK-xxS). Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Witam O cymce już poczytałem o rk12 nie słyszałem :/ Jak wg. Was "mają się do siebie" te dwie repliki? Podziękowania za konkrety Wykonanie zewnętrzne lepsze niż w Cymie (moja subiektywna opinia). Jeśli chodzi o GB to Boyi ma znacznie słabszy silnik i to jest coś, co warto wymienić (ja wsadziłem z cymki) i na lipo 11,1 robi robotę świetnie. Quote Link to post Share on other sites
DooHoo Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 Lepszy silnik, lipol 11tka i stokowe bebeszki?? I kończąc zapytam czy aby rk12 to nie to samo co rk-01sw biorąc pod uwagę GB oczywiście?? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Gearbox jest ten sam.Różnią się tylko wykonaniem zewnętrznym. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Lepszy silnik, lipol 11tka i stokowe bebeszki?? I kończąc zapytam czy aby rk12 to nie to samo co rk-01sw biorąc pod uwagę GB oczywiście?? Tajest, całą zimę przejechałem na takim zestawie, na razie gra i buczy. Planuję jeszcze tłok zmienić i sp 130 wrzucić. Zobaczymy jak się temat rozwinie. A, i gumka hu jest do wymiany, ale to oczywista oczywistość w chińczyku (ja mam zieloną g&g, ale w razie czego systemę też możesz dać). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts