trzyczternascie Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Witajcie,w oficjalnym wątku nie dostałem odpowiedzi,wiec sprobuje tu;)Mam taki problem z moją emką,co którys strzał z mojego lmt defendera ris kulka leci na 5 metrów,kilka kulek normalnie i znowu kulka wytacza sie z lufy pod nogi.Czy ktos sie orientuje co moze byc przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Sprawdź zespół HU. Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 HU albo niedostatecznie dobre kulki. Jakich używasz? Quote Link to post Share on other sites
trzyczternascie Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 Kulkek uzywam g&g 0.25.od samego początku,wczesniej problemów nie było.Probowałem na innych kulkach ale problem dalej wystepuje.replika była w zeszłym tygodniu na serwisie,serwisant mowił ze rozebrał komore i złozył,po paru magazynkach problem powrócił Quote Link to post Share on other sites
Jurek_96 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Podłączam się. Mam podobny problem. Tylko że w moim ostatnio była wymieniana sprężyna. Chciałem przestrzelać i pierwszy strzał oddał mocno zakręcająć kulkę ku dołowi. A następnie przestał strzelać. Oddaje puste, suche strzały przy podpiętym magazynku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts