Mike007 Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Hej, mam pewien problem. Niedawno kupiłem replikę w której rzekomo miała siedzieć systema energy (czyli jedna z najlepszych o ile nie najlepsza obecnie gumka). Zadowolony udałem się na szczelankę porozpylac nową repliką. Niestety się zawiodłem, replika jest niecelna i kulki lecą gdzie chcą - najcześciej w prawo, poza tym szybko opadają. W systemie energy tak być raczej nie powinno. Rozkręciłem replikę i wyjałem gumkę. Poczytałem trochę na forum jak takowa powinna wyglądać, dużo ludzi pisze że powinna mieć poziome prążki, moja ma ale jakby takie ukośne, poza tym nic nie zaobserwowałem. W oczy rzucił mi się jednak dziwny "garb" który podkręca kulki -mianowicie jest on taki jakby nacięty po środku? Czy tak jest w systemach energy? Jak to tam wygląda? Ucieszył bym się jak by ktoś podesłał fotki swojej systemy a szczególnie tej wypustki podkręcajacej kulki - z pewnoscią wielu z was używa tej gumki. Czekam na odp i z góry thx! Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Jaka replika, jakie kulki. Energy nie ma żadnych nacięć na rowku. Link to post Share on other sites
Mike007 Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 (edited) bardziej mi tu chodzi o samą gumkę - chcę tylko zidentyfikować czy to systema i czy nie zrobiono mnie w konia. jeżeli systema nie ma żadnych nacięć to pewenie zrobiono mnie w konia ;/ a jak wyglądają stockowe gumki boyi i cymy z kałachów w układzie vfc - mają nacięcie? Mógłbyś SirHawk podesłac zdjęcie tego garba w systemie jak wygląda? to bym miał 1000% pewność Edited March 3, 2013 by Mike007 Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Nie mają, system nie ma znaczenia. Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Możliwe jest,że żywot gumki dobiega końca.Możliwe też jest że jest to gumka typu bax,czyli z nacięciem po środku.Stosują to w replikach cybergun,co niektórych umarex,jak i również w kwa. Systema wygląda jak normalna,czarna stockowa guma(z wyjątkiem gęstych prążków),ze standardowym wybrzuszeniem,bez nacięć i innych dupereli. Edited March 3, 2013 by Nitro Link to post Share on other sites
Guest dante44 Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Najlepiej po opakowaniu. Link to post Share on other sites
Mike007 Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Hmm Bax, może, niewiem, zerknijcie sami http://zapodaj.net/8...2b701c.jpg.html http://zapodaj.net/9...dbaa56.jpg.html Edited March 3, 2013 by Mike007 Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Systema to nie jest na 100%.Jak mówiłem to coś pokroju bax. Link to post Share on other sites
Recommended Posts