K.A.B Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Klimat dla mnie będzie dlatego, ze jest strefa, są stalkerzy czyli nawiązania do świetnej ksiązki braci Strugackich "Piknik na skraju drogi" Co do optymalizacji - jak będzie działał tak jak HL2 to będzie świetnie ale najprawdopodobnie będzie działał tak jak Doom 3, który rok temu porazał wymaganiami, a teraz nie są one już tak straszne. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 Wymagania nie są straszne dla tego kto co roku zmienia swój sprzęt a przecież Stalker to tez gra dla wschodnich odbiorców, którzy (zapewne) nie mają super wypasionego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Nigdy nie typowalem Dooma3 na jakis szczegolnie rewelacyjny hicior a juz daleki bylem od twierdzenia, ze to przelomowa gra bedzie. Na HL2 czekalem tez dlugo, ale te znie twierdzilem,z e bedzie przelomowy... W ogole to ja mam zawsze racje. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Wychodzi na to, że Stalker to będzie przełom wśród przełomowych gier. Oby tak było :) . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts